MK Boost Bootcamp | MichelleKristensen.dk
OnlineCamp

- Vi glæder os til at have dig med -

I september 2012 startede Michelle den første fysiske MK Bootcamp op i en mindre by i Nordjylland. Siden da er MK Bootcamp blevet Danmarks mest populære livsstilsprogram, og over 2100 kvinder rundt om i landet, har været igennem campen.

Vi har nu udviklet en eksklusiv 4 ugers online camp

Her kan du få al den viden, du har brug for i den eksklusive, nye e-bog, og du kan løbende stille Michelle spørgsmål til live sessions inde i den lukkede Facebook-gruppe. Du kan tilgå Facebook-gruppen, når det passer dig, og du bliver en del af et fælleskab. Og her er du med til at ændre på dine vaner og støtte de andre, som er med i forløbet.

4 ugers forandring

København/Aars

Vi kører pt MK Boost hold i København og i Aars  i Nordjylland.

Sundere livsstil

Ønsker du at give kroppen et boost i 3 uger? Så er du det rette sted.

Mere energi

Selvom træningen er tidlig, så lover vi mere energi i løbet af dagen.

Ugentlig træninger

Hver uge er der 3 træninger, som er effektive og sikrer, at hver enkel får noget ud af timen.

Små hold

For at kunne holde fokus på den enkelte under træningen, kører vi max med 25 personer på et Boost hold

Du får

  • 3 ugers bootcamp.
  • 10 x træning på et lukket hold.
  • 3 ugentlige træninger - mandag, onsdag og fredag.
  • Morgentræning fra kl. 6.30-7.30.

Fastlagte Boost Datoer

- Se hvornår næste forløb foregår  -

 
Mandag
 
Onsdag
 
Fredag

Historietimen

September 2012 stod jeg i SFO’en i Aars, en mindre by i Nordjylland, som jeg er født og opvokset i. På Daværende tidspunkt boede jeg allerede i København. Et par kvinder i byen havde spurgt mig, om jeg ikke ville starte en form for sundhedsklub i Aars, hvor de kunne få et spark til at komme i gang med at træne, tabe sig og få sundere kostvaner.

Da jeg boede 400 km fra byen, måtte jeg finde et forløb, hvor deltagerne ikke skulle se mig hele tiden, men stadig føle sig holdt i snor, motiveret og inspireret samt godt klædt på til at starte en ny livsstil. Og dermed startede udviklingen af MK Bootcamp. De 25 kvinder der var på det første hold, så mig 3 gange på de 9 uger, som MK Bootcampen løb over, og resten foregik online. Det endte med, at kvinderne fik så gode resultater, at jeg kunne køre 9 hold ekstra i Aars by, og mere end 260 kvinder (… og 5 mænd) var på campen de følgende 2 år i Aars. Byen blev tørlagt for skyr, grønthandleren oplevede et øget salg af grøntsager og alle mændende i byen så på mig med onde øjne, da jeg havde taget sovsen fra deres tallerken. Den dag i dag er konceptet udvidet til at køre i hele Danmark.

Jeg er ikke alene mere, men har 16 fantastiske medarbejdere til at hjælpe med at inspirere og motivere jer. I løbet af et år dækker vi alt fra Nordjylland til Fyn og Nordsjælland. Vi kører mellem 25-30 MK Bootcamps i løbet af et år og har haft over 2100 kvinder i vores hænder. Med andre ord er MK Bootcamp blevet Danmarks mest successfulde sundhedskoncept til at ændre på dine usunde vaner, nedsætte risikoen for stress og få den krop, du er glad for.

Historien om MK Bootcamps