MK Deluxe Bootcamp | MichelleKristensen.dk
OnlineCamp

- Vi glæder os til at have dig med -

I september 2012 startede Michelle den første fysiske MK Bootcamp op i en mindre by i Nordjylland. Siden da er MK Bootcamp blevet Danmarks mest populære livsstilsprogram, og over 2100 kvinder rundt om i landet, har været igennem campen.

Vi har nu udviklet en eksklusiv 4 ugers online camp

Her kan du få al den viden, du har brug for i den eksklusive, nye e-bog, og du kan løbende stille Michelle spørgsmål til live sessions inde i den lukkede Facebook-gruppe. Du kan tilgå Facebook-gruppen, når det passer dig, og du bliver en del af et fælleskab. Og her er du med til at ændre på dine vaner og støtte de andre, som er med i forløbet.

4 ugers forandring

Fra København

Er bosat i København og omegn, da vi kun udbyder MK deluxe i København.

Sundere livsstil

Vil i gang med en sundere livsstil i løbet af 8 uger

Mangler inspiration

Mangler inspiration til træning og energi i hverdagen

Personlige træninger

Ser stor værdi i at møde op til ugentlige træninger 

Personlig samtale

Har brug for en personlig samtale med din MK coach, hvor I sammen fastsætter dine personlige mål for bootcampen

Til dig der ønsker en tæt kontakt med en coach, hvor I i fællesskab får lagt de rette rammer for at det lykkes dig at komme i mål med den sunde livsstil. 

1

Det får du

 • 6 ugers bootcamp (2 ugentlige træninger)
 • 2 faste MK coaches under hele forløbet
 • 12 x træninger med dit hold (en kombination af styrke- og løbetræning)
 • Fællesskab med max. 12 deltagere på et hold
 • Individuel samtale med dine MK coaches angående dine mål for bootcampen
 • Grundig træningsintroduktion ud fra MK principperne 
 • Opskrifter udviklet ud fra MK principperne
 • 6 ugers tilrettelagt træningsprogram udviklet ud fra MK principperne
 • Før/efter vejning samt måling af arm, talje, mave, hofte og lår
 • Før/efter foto
 • Før/efter konditionstest (ro-test)
 • Kostplan med ugentlig individuel feedback i de første 3 uger af bootcampen
 • Personlig og individuel feedback 
 • Adgang til lukket MK fællesskab på facebook, hvor dine MK Coaches motiverer og inspirerer
 • Gratis adgang til Fitness DK på Nygårdsvej, når der er bootcamp træning
2

Hvad kan jeg forvente af en MK Deluxe Bootcamp

På opstartsdagen mødes du med dine nye MK coaches og med-bootcampere til en 3-4 timers introduktion til MK principperne. Dine MK coaches måler og vejer dig i et afskærmet rum, da det kan være grænseoverskridende for nogle at blive målt og vejet foran andre. Dine MK coaches tager også et før-foto af dig i undertøj, så du har noget visuelt at sammenligne med, når du har gennemført bootcampen.
Imens halvdelen af dine med-bootcampere måles og vejes, så er den anden halvdel i gang med en ro-test. Her handler det om, at du og dine coaches skal finde dit konditionsmæssige udgangspunkt i forhold til bootcampen. På den måde kan I sammen lægge et træningsmæssigt slutmål til når bootcampen er slut.

Herefter gennemgår I fysisk, sammen med jeres MK coaches, de træningsøvelser som I skal bruge i løbet af de næste 8 uger, når I ikke træner sammen. Øvelserne er opbygget omkring konditions- og styrketræning, og er også udviklet ud fra MK principperne.

3

Undervejs

To gange ugentligt mødes du med dine coaches og de andre bootcampere, for at træne. Den ene træning er med fokus på styrke – den anden med fokus på løb. De første 3 uger sender du din kostdagbog som dine coaches returnerer med feedback og brugbare kommentarer.
Efter 3 uger på bootcampen er du ”på egen hånd”, hvor alle de tillærte værktøjer skal tages i brug.
Derfor skal du ikke længere sende din kostdagbog til dine coaches, men spise efter de tillærte MK principper. Du kan også finde inspiration i den lukkede facebookgruppe, hvor dine med-bootcampere også følger med.

4

Afslutning på bootcampen

Efter 8 uger mødes alle for sidste gang. Dine coaches måler og vejer dig, og tager dit afsluttende kropsbillede. Endnu en gang skal du gennemføre en ro-test, så du og dine coaches kan se hvordan du har forbedret dig konditionsmæssigt i løbet af de sidste 8 uger.
Vi slutter af med en evaluering, hvor du får gode råd til, hvordan du kan forsætte din nye og sunde livsstil. Og forhåbentlig er du og dine med-bootcampere en flok glade, sunde og mere lette kvinder.

8 ugers MK deluxe bootcamp: 6.500 kr.
Forløbet kan købes her

Køb MK Bootcamp Delux

Næste MK Deluxe Bootcamp

- Se hvornår vi starter næste Bootcamp // Alle Bootcamp Deluxe foregår i KBH -

Historietimen

September 2012 stod jeg i SFO’en i Aars, en mindre by i Nordjylland, som jeg er født og opvokset i. På Daværende tidspunkt boede jeg allerede i København. Et par kvinder i byen havde spurgt mig, om jeg ikke ville starte en form for sundhedsklub i Aars, hvor de kunne få et spark til at komme i gang med at træne, tabe sig og få sundere kostvaner.

Da jeg boede 400 km fra byen, måtte jeg finde et forløb, hvor deltagerne ikke skulle se mig hele tiden, men stadig føle sig holdt i snor, motiveret og inspireret samt godt klædt på til at starte en ny livsstil. Og dermed startede udviklingen af MK Bootcamp. De 25 kvinder der var på det første hold, så mig 3 gange på de 9 uger, som MK Bootcampen løb over, og resten foregik online. Det endte med, at kvinderne fik så gode resultater, at jeg kunne køre 9 hold ekstra i Aars by, og mere end 260 kvinder (… og 5 mænd) var på campen de følgende 2 år i Aars. Byen blev tørlagt for skyr, grønthandleren oplevede et øget salg af grøntsager og alle mændende i byen så på mig med onde øjne, da jeg havde taget sovsen fra deres tallerken. Den dag i dag er konceptet udvidet til at køre i hele Danmark.

Jeg er ikke alene mere, men har 16 fantastiske medarbejdere til at hjælpe med at inspirere og motivere jer. I løbet af et år dækker vi alt fra Nordjylland til Fyn og Nordsjælland. Vi kører mellem 25-30 MK Bootcamps i løbet af et år og har haft over 2100 kvinder i vores hænder. Med andre ord er MK Bootcamp blevet Danmarks mest successfulde sundhedskoncept til at ændre på dine usunde vaner, nedsætte risikoen for stress og få den krop, du er glad for.

Historien om MK Bootcamps