Mk Online Bootcamp | MichelleKristensen.dk
OnlineCamp

- Vi glæder os til at have dig med -

I september 2012 startede Michelle den første fysiske MK Bootcamp op i en mindre by i Nordjylland. Siden da er MK Bootcamp blevet Danmarks mest populære livsstilsprogram, og over 2100 kvinder rundt om i landet, har været igennem campen.

Vi har nu udviklet en eksklusiv 4 ugers online camp

Her kan du få al den viden, du har brug for i den eksklusive, nye e-bog, og du kan løbende stille Michelle spørgsmål til live sessions inde i den lukkede Facebook-gruppe. Du kan tilgå Facebook-gruppen, når det passer dig, og du bliver en del af et fælleskab. Og her er du med til at ændre på dine vaner og støtte de andre, som er med i forløbet.

4 ugers forandring

Sundere livsstil

Vil i gang med en sundere livsstil i løbet af 9 uger

Selvkørende

Ikke har noget behov for at mødes fysisk med din MK coach

Energimangel

Mangler overskud, energi og inspiration i din hverdag

Fleksibel start

Har lyst til at starte i dag eller lige når det passer dig

Feedback

Ønsker ugentlig online feedback fra din egen, personlige MK coach

Travl hverdag

Har en travl hverdag, hvor du har svært ved at møde op til en fysisk bootcamp

I samarbejde med Area9 - verdens stærkeste appudvikler, har vi skabt en ny træningsapp, som samler alt du har behov for af læring, støtte og motivation til at bevare MK livsstilen - selv i en travl hverdag.

Læs mere om Online Bootcamp herunder

2

Sådan foregår MK online

Når du har købt din MK online bootcamp, så modtager du en velkomstmail, hvorefter du får adgang til appen. Når du er klar til at påbegynde den første ud af de i alt 9 uger, så er din bootcamp officielt i gang.
Bootcampen starter ved, at du skal uploade to billeder af dig selv i fuld figur og undertøj. Du skal tage et billede i fuld figur forfra og et fra siden. Derefter skal du måle dig selv og din vægt.
Gennem grundig introduktion til Michelles MK principper, bliver du guidet mod dine mange, nye træningsøvelser. Som en del af dine nye træningsøvelser finder du ”mave, kredsløb- og styrketræning”. Under hver træningsform finder du detaljerede øvelser og teorien bag. 

3

Din personlige MK coach

Hver dag skal du indtaste dine måltider, hvordan du har sovet, hvordan dit energiniveau er, og om du har gennemført din træning. Hvis du har tilkøbt en MK Coach, vil denne ud fra din kostdagbog give dig ugentlig feedback, så du hele tiden er på rette spor i forhold til din kost og træning. På den måde har du kyndig og professionel vejledning lige ved hånden – både i form af dine træningsøvelser og kostprincipper, men også i forhold til din personlige coach.
Du kan altid skrive til coachen, hvis du søger svar på spørgsmål eller har brug for støtte og vejledning. 

4

Testdag

Hver lørdag er testdag, hvor du og din coach kan følge med i, hvordan det går på din bootcamp. Hver lørdag skal du derfor:

Tage billeder af dig selv i undertøj - forfra og fra siden
Måle dig selv med et målebånd
Veje dig selv
Løbe 3 km. og tage tid på dette (hvis du har svært ved at løbe, kan du i stedet ro, svømme eller cykle)

Hver uge får du et detaljeret overblik over dine fremskridt, så du kan se, hvordan det giver mening at spise sundt og træne regelmæssigt. Du får motiverende notifikationer, hvis du mangler at udfylde dele af din kost eller træning, så du altid husker at indtaste dine data. På den måde kan du og din coach danne jer et overblik over din fremgang. 

5

Afslutning på bootcampen

Efter 9 uger har du gennemført din online bootcamp, og du skal derfor igen uploade billeder i fuld figur. Du skal også måle og veje dig selv, så du og din coach kan se, hvordan de 9 uger er forløbet. Herefter modtager du dine før/efter billeder, målinger og løbetests. Derved kan du også selv følge med i, hvordan du har rykket dig kost, trænings- og vægtmæssigt.
Din coach sender dig et afsluttende og motiverende brev + et diplom, der giver dig blod på tanden til at fortsætte din nye og sunde livsstil. 

Historietimen

September 2012 stod jeg i SFO’en i Aars, en mindre by i Nordjylland, som jeg er født og opvokset i. På Daværende tidspunkt boede jeg allerede i København. Et par kvinder i byen havde spurgt mig, om jeg ikke ville starte en form for sundhedsklub i Aars, hvor de kunne få et spark til at komme i gang med at træne, tabe sig og få sundere kostvaner.

Da jeg boede 400 km fra byen, måtte jeg finde et forløb, hvor deltagerne ikke skulle se mig hele tiden, men stadig føle sig holdt i snor, motiveret og inspireret samt godt klædt på til at starte en ny livsstil. Og dermed startede udviklingen af MK Bootcamp. De 25 kvinder der var på det første hold, så mig 3 gange på de 9 uger, som MK Bootcampen løb over, og resten foregik online. Det endte med, at kvinderne fik så gode resultater, at jeg kunne køre 9 hold ekstra i Aars by, og mere end 260 kvinder (… og 5 mænd) var på campen de følgende 2 år i Aars. Byen blev tørlagt for skyr, grønthandleren oplevede et øget salg af grøntsager og alle mændende i byen så på mig med onde øjne, da jeg havde taget sovsen fra deres tallerken. Den dag i dag er konceptet udvidet til at køre i hele Danmark.

Jeg er ikke alene mere, men har 16 fantastiske medarbejdere til at hjælpe med at inspirere og motivere jer. I løbet af et år dækker vi alt fra Nordjylland til Fyn og Nordsjælland. Vi kører mellem 25-30 MK Bootcamps i løbet af et år og har haft over 2100 kvinder i vores hænder. Med andre ord er MK Bootcamp blevet Danmarks mest successfulde sundhedskoncept til at ændre på dine usunde vaner, nedsætte risikoen for stress og få den krop, du er glad for.

Historien om MK Bootcamps