foredrag

Få sundheden ind under huden

”Må man så aldrig mere spise slik, kage og drikke vin?
Jo, men det handler om at vælge sine kampe med omhu, og lære sig selv og sin hjerne tricks, til at få sundheden helt ind under huden og nyde den!”

Michelle Kristensen

  • IndsigtIndsigt i vanens magt
  • Inspirationinspiration til en sundere livsstil, der er nem at tage hul på
  • MotivationMotivation til at starte på træningen og holde fast i de sunde madvaner og dermed få mere energi og overskud
  • TricksDu bliver vejet til opstart og afslutning, så du kan se din udvikling
Okay lad os se det i øjnene. Du ved godt hvad du skal spise for at leve sundt, du ved, at det er sundt at spise grøntsager, at motion er vigtig for kroppen og at søvn er fundamentalt, for at du kan fungere optimalt. Hvis du skulle have glemt det, så kan du være sikker på, at du flere gange i løbet af ugen bliver bombarderet med sundhedsviden fra magasiner, sociale medier og tv. Selvom danskernes viden inden for sundhed er stor, så har vi stadig enormt svært ved at indføre den sunde livsstil i den travle hverdag. Vi ønsker så inderligt, at komme i bedre form, smide de sidste kilo, samtidig med at vi får mere energi og overskud i hverdagen.
Der er noget der går galt i den måde sundheden formidles på.
For trods al den viden om sundhed, så er sandheden, at vi bliver mere overvægtige og flere går ned med stress.
Danskerne elsker at hygge og hygge er lig med at tygge - og det er ikke i broccoli. Vi ser os selv, aften efter aften, lande helt udmattet i sofaen, droppe træningen, spise børnenes fredagsslik og uge efter uge udskyde den sunde livsstil. For selvom mange mandag efter mandag kan have de bedste intentioner om, at sukkerforbruget skal ned, vinen skal droppes i hverdagen og løbetræningen skal startes op, så får hjernen alligevel overbevist én om, at man da lige så godt kan vente med de sunde intentioner til næste mandag, nu når slikskålen eller kagefadet står lige foran en.
Hjernen styrer alt. Den elsker at køre på autopilot og bryder sig ikke om at ændre vaner. For at få succes med din sunde livsstil, kræver det derfor at du lære, hvordan du styrer din hjerne, så hjernen ikke f*cker med dig og din sundhed. Du skal have tips til, hvordan du kan lave sund mad i en hurtig vending og få snydt din magelighed, så du kommer afsted til træning, springer slikfadet over, får en naturlig lyst til sund mad og til sammen forøger dit overskud og energiniveau, for at kunne præstere bedre privat og arbejdsmæssigt. Det og meget mere præsenterer Michelle dig for i foredraget ”Når sundhed f*cker med din hjerne”.

MichellesBaggrund

Ud over Michelles store viden fra hendes Idræt- og Human Ernæring uddannelse på Universitet, har hun også prøvet det meste på egen krop. Alt fra at have været tyk, at være afhængig af sukker, afprøvet utallige slankekure, trænet alt for mange timer om ugen, i et håb om at forbrænde lidt flere kalorier og vågnet op en morgen med et mistet øjenbryn grundet stress.
Den dag i dag har hun lært sig selv og hendes flere tusinde af MK Bootcampere tricks til at tage styringen over hjernen og fristelserne vi møder til daglig. Må man så aldrig mere spise slik, kage og drikke vin? Jo, men det handler om at vælge sine kampe med omhu, og lære sig selv og sin hjerne tricks, til at få sundheden helt ind under huden og nyde den!
ved at skrive til info@heartmademanagement.dk //