MK Bootcamps | MichelleKristensen.dk
BootCamp

- Vi glæder os til at se dig -

I september 2012 startede Michelle den første MK Bootcamp op i en mindre by i Nordjylland. Siden da er MK Bootcamp blevet Danmarks mest populære livsstilsprogram, og over 2100 kvinder rundt omkring i landet, har været igennem campen.

Vi har udviklet 4 typer Bootcamps.

De fysiske bootcamps, Bootcamp Deluxe, Boost Bootcamp plus det nyeste skud på stammen: Online bootcamp.

VælgBootcamp

- Hvilken BootCamp skal jeg vælge? -

Sundere livsstil

Du vil i gang med en sundere livsstil i løbet af 9 uger.

Træningsvejledning

Du vil mødes tre gange med MK teamet i løbet af din bootcamp.

Energimangel

Du mangler overskud og energi i hverdagen.

Fællesskab

Du har lyst til at være en del af et større fællesskab sammen med 20-32 motiverede kvinder.

Peptalk

Du ønsker ugentlig memo med peptalk fra Michelle Kristensen.

MK Principperne

Introduktion til MK principperne og adgang til MKs univers.

Du har måske prøvet flere slankekure og livsstilsændringer uden at få succes med det i det lange løb. Vores største ønske er, at du får succes én gang for alle med en sundere livsstil, så du ikke skal starte på en ny kur den første mandag i en ny måned. Vi har udviklet meget på MK Bootcamp og fundet frem til en vej, hvor det lykkes os at støtte folk i den rette mængde, så deltagerne hverken får for meget støtte og ikke bliver selvstændige eller får for lidt støtte, så det ikke lykkedes med en livsstilsændring.

Forløbet bygger op om et fællesskab og en kontakt via mail og en lukket Facebookgruppe. Det passer enormt godt til den travle hverdag vi alle har, og selvom du ikke ser os hver dag, så er vi der for dig gennem hele forløbet.

Nogle gange er det det ekstra skub, der skal til for at tingene lykkes, og det skub har vi stor rutine i at give.

1

Det får du

 • 9 ugers bootcamp
 • Opstarts-, midtvejs- og afslutningsmøde med MK teamet (Michelle Kristensen kigger forbi opstartsmødet og sætter dig grundigt ind i MK kost principperne)
 • 1 MK fitbag til din styrketræning
 • Maks. 32 deltagere på et hold
 • 2 træningssessioner (ved opstarts- og midtvejsmøde)
 • Vejning og måling samt måling af arm, talje, mave, hofte og lår
 • 9 ugers tilrettelagt træningsprogram udviklet ud fra MK principperne
 • Opskrifter udviklet efter MK principperne
 • Før og efter foto
 • Før og efter konditionstest (løbetest)
 • Kostplan med ugentlig og individuel feedback i de første 4 uger af bootcampen
 • Adgang til lukket MK fællesskab på facebook, hvor dine coaches motiverer og inspirerer. Her får du også inspiration og motivation fra dine med-bootcampere
 • Ugentlig memo fra Michelle Kristensen med peptalk og gode råd
2

Hvad kan jeg forvente af en MK Bootcamp

På opstartsdagen mødes du med dine MK coaches og med-bootcampere til en ca. 5 timers introduktion til Michelle Kristensens univers. Michelle kigger forbi, og giver en grundig introduktion til MK kost principperne, som hun har udviklet. I får smagsprøver på nogle af de lækre opskrifter udviklet ud fra MK principperne, som I selv skal lære at lave i løbet af jeres bootcamp.
Dine MK coaches måler og vejer dig i et afskærmet rum, da det kan være grænseoverskridende for nogle at blive målt og vejet foran andre. Dine coaches tager også et før-foto af dig i undertøj, så du har noget visuelt at sammenligne med, når du har gennemført bootcampen.

Imens halvdelen af jer måles og vejes, så er den anden halvdel i gang med en løbetest. Du kan sagtens være med selvom du ikke kan løbe. Her handler det om, at du og dine coaches skal finde dit konditionsmæssige udgangspunkt i forhold til bootcampen. På den måde kan I sammen lægge et træningsmæssigt slutmål til når bootcampen er slut.
Herefter gennemgår I fysisk de træningsøvelser som I skal bruge i løbet af de næste 9 uger. Øvelserne er opbygget omkring konditions- og styrketræning, og er også udviklet ud fra MK principperne.
NB! Vær opmærksom på, at der kan være ændringer i opbygningen af programmet - afhængigt af, hvilken by bootcampen foregår i. 

3

De første 4 uger

I løbet af de første 4 uger af bootcampen, skal du hver uge sende kostdagbog til dine coaches, som de så returnerer med feedback og brugbare kommentarer. På den måde lærer du, hvad du skal spise og hvad du ikke skal spise. 

4

Midtvejsevaluering

Efter de første 4 uger er der midtvejsevaluering, hvor alle bootcampere igen mødes med jeres MK coaches - denne gang uden Michelle. Her skal I igen vejes og måles, så vi sammen kan se resultaterne af din foreløbige bootcamp. Denne gang er der også en evaluering i forhold til, hvordan I synes det går, alt imens I får smagsprøver på en masse nye og lækre MK dessertopskrifter. Herefter gennemgår I næste step af MK træningen, og derfor skal I igen have sved på panden.
Efter midtvejsevalueringen er der 5 uger tilbage af din bootcamp. Du skal nu lære ”at stå på egne ben rent kost- og træningsmæssigt”, og derfor skal du ikke længere sende din kostdagbog til os.
Vi er stadig i kontakt med dig via mail og facebookgruppen, og du vil modtage memoer fra Michelle med peptalk og gode råd. 

5

Afslutning

Din bootcamp afsluttes ved, at alle mødes for tredje og sidste gang. Dine coaches måler og vejer dig og tager dit afsluttende kropsbillede. Endnu en gang skal du gennemføre en løbetest, så du og dine coaches kan se, hvordan du har forbedret dig konditionsmæssigt i løbet af de sidste 9 uger.
Vi slutter af med en evaluering, hvor du får gode råd til, hvordan du kan forsætte din nye og sunde livsstil. Og forhåbentlig er du og dine med-bootcampere en flok glade, sunde og mere lette kvinder.

Selvom du ikke kommer fra det område, hvor bootcampen finder sted, så kan du stadig deltage. Vi mødes nemlig tre gange fysisk i løbet af de 9 uger - resten af bootcampen foregår online.

9 ugers MK bootcamp: 4.500 kr.

NæsteMKBootcamp

- Vi starter bootcamps op 4 gange om året - se hvor & hvornår vi starter næste bootcamp -

I Januar // FebruarApril // MajAugust // SeptemberOktober // November

Historietimen

September 2012 stod jeg i SFO’en i Aars, en mindre by i Nordjylland, som jeg er født og opvokset i. På Daværende tidspunkt boede jeg allerede i København. Et par kvinder i byen havde spurgt mig, om jeg ikke ville starte en form for sundhedsklub i Aars, hvor de kunne få et spark til at komme i gang med at træne, tabe sig og få sundere kostvaner.

Da jeg boede 400 km fra byen, måtte jeg finde et forløb, hvor deltagerne ikke skulle se mig hele tiden, men stadig føle sig holdt i snor, motiveret og inspireret samt godt klædt på til at starte en ny livsstil. Og dermed startede udviklingen af MK Bootcamp. De 25 kvinder der var på det første hold, så mig 3 gange på de 9 uger, som MK Bootcampen løb over, og resten foregik online. Det endte med, at kvinderne fik så gode resultater, at jeg kunne køre 9 hold ekstra i Aars by, og mere end 260 kvinder (… og 5 mænd) var på campen de følgende 2 år i Aars. Byen blev tørlagt for skyr, grønthandleren oplevede et øget salg af grøntsager og alle mændende i byen så på mig med onde øjne, da jeg havde taget sovsen fra deres tallerken. Den dag i dag er konceptet udvidet til at køre i hele Danmark.

Jeg er ikke alene mere, men har 16 fantastiske medarbejdere til at hjælpe med at inspirere og motivere jer. I løbet af et år dækker vi alt fra Nordjylland til Fyn og Nordsjælland. Vi kører mellem 25-30 MK Bootcamps i løbet af et år og har haft over 2100 kvinder i vores hænder. Med andre ord er MK Bootcamp blevet Danmarks mest successfulde sundhedskoncept til at ændre på dine usunde vaner, nedsætte risikoen for stress og få den krop, du er glad for.

Historien om MK Bootcamps