MK Bootcamps | MichelleKristensen.dk
OnlineCamp

- Vi glæder os til at have dig med -

I september 2012 startede Michelle den første fysiske MK Bootcamp op i en mindre by i Nordjylland. Siden da er MK Bootcamp blevet Danmarks mest populære livsstilsprogram, og over 2100 kvinder rundt om i landet, har været igennem campen.

Vi har nu udviklet en eksklusiv 4 ugers online camp

Her kan du få al den viden, du har brug for i den eksklusive, nye e-bog, og du kan løbende stille Michelle spørgsmål til live sessions inde i den lukkede Facebook-gruppe. Du kan tilgå Facebook-gruppen, når det passer dig, og du bliver en del af et fælleskab. Og her er du med til at ændre på dine vaner og støtte de andre, som er med i forløbet.

4 ugers forandring

Sundere livsstil

Du kommer i gang med en sundere livsstil i løbet af 4 uger

Træningsvejledning

Du får 4 ugers træningsprogram med styrketræning, som du kan lave hjemme på stuegulvet

Energimangel

Du opnår overskud og energi i hverdagen

Fællesskab

Du bliver en del af et større online fællesskab sammen med andre motiverede kvinder

Peptalk

Du får 2 ugentlige live sessions med Michelle Kristensen

MK Principperne

Du får den nyeste e-bog med 50 nye opskrifter efter MK principperne

Du har måske prøvet flere slankekure og livsstilsændringer uden at få succes med det i det lange løb. Vores største ønske er, at du får succes én gang for alle med en sundere livsstil, så du ikke skal starte på en ny kur den første mandag i en ny måned. Vi har udviklet på et online forandringsforløb og fundet frem til en vej, hvor det lykkes os at støtte i den rette mængde.  Du får hverken for meget eller for lidt støtte.  Du bliver dermed selvstændig og lykkes med den nye livsstilsændring.

Forløbet er bygget op om et online fællesskab i en lukket Facebook-gruppe, daglig mail med dagens tip og 2 live sessions med Michelle Kristensen om ugen.  Det passer enormt godt til den travle hverdag vi alle har, og du kan gense live session når det passer dig, hvis du ikke har mulighed for at være med på dagen.

Vi gør det sammen
Ved at lave livsstilsændringer i et fællesskab så finder man ud af, at man ikke er alene. At det faktisk er helt normalt, at man synes, det er svært, og at man kan hjælpe og motivere hinanden. Derudover er der ændret lidt på MK principperne af ren og skær erfaring fra Michelles egen krop og på den respons, der er kommet fra mange bootcampere. FÆLLESSKABET er værdifuldt, og vi gør det sammen. Studier viser nemlig, at vi er meget bedre til at ændre livsstil, når vi gør det i fællesskab, end hvis vi kører solo. 

1

Det får du

  • 4 ugers online forandringsforløb
  • Den nyeste e-bog med over 50 nye opskrifter 
  • 4 ugers træningsprogram med styrketræning, som du kan lave hjemme på stuegulvet
  • Specifik kostplan til 4 uger, som fortæller, hvad du kan spise uge for uge, dag for dag, måltid for måltid
  • Opskrifter udviklet efter MK principperne
  • 2 live sessions om ugen med Michelle Kristensen
  • En mail hver dag i alle 4 uger med inspiration og tips til den nye sunde livsstil
  • Adgang til lukket MK fællesskab på Facebook, hvor du bliver motiveret og inspireret af andre, der er med
2

Hvad kan jeg forvente

Ugen optil din start modtager du en mail, hvor du får en guide til, hvordan du skal måle og veje dig. Du bliver inviteret ind i Facebook-gruppen et par dage før forløbet går i gang. Her vil e-bogen ligge klar til download.

Du vil modtage en nyhedsmail hver dag i de 4 uger, hvor du får tips og peptalks fra Michelle. Live sessions med Michelle Kristensen er 2 gange om ugen om aftenen. Hvis du ikke kan være med live, kan du altid finde videoerne på Facebook og se dem, når du har tid.

Det er vigtigt, at du husker at bruge samme mail, som du har tilknyttet din Facebook-konto, ellers virker linket til invitationen til Facebook-gruppen ikke.  

Med andre ord bliver du en del af et forandringsforløb, hvor Michelle følger dig og gruppen tæt. Faktisk er det første gang i 2 år, at hun selv er så tæt en del af et forløb, og er den person I skal være tætte sammen med.

Du bliver forkælet og inspireret. 

Du får al den viden, du har brug for i den eksklusive nye e-bog. Med den lukkede Facebook-gruppe vil vi i et fælleskab lykkes med at ændre på vanerne, støtte hinanden og inspirere hinanden.

Opskrifterne i e-bogen er lavet, så de max tager 20-30 min. at lave og træningen skal du max bruge 30 min. på. Derudover skal du bare glæde dig til at komme med på en rejse, hvor du skal lære endnu mere om dig selv, dine vaner og din hjerne.

3

De første 4 uger

I løbet af de første 4 uger af bootcampen, skal du hver uge sende kostdagbog til dine coaches, som de så returnerer med feedback og brugbare kommentarer. På den måde lærer du, hvad du skal spise og hvad du ikke skal spise. 

4

Midtvejsevaluering

Efter de første 4 uger er der midtvejsevaluering, hvor alle bootcampere igen mødes med jeres MK coaches - denne gang uden Michelle. Her skal I igen vejes og måles, så vi sammen kan se resultaterne af din foreløbige bootcamp. Denne gang er der også en evaluering i forhold til, hvordan I synes det går, alt imens I får smagsprøver på en masse nye og lækre MK dessertopskrifter. Herefter gennemgår I næste step af MK træningen, og derfor skal I igen have sved på panden.
Efter midtvejsevalueringen er der 5 uger tilbage af din bootcamp. Du skal nu lære ”at stå på egne ben rent kost- og træningsmæssigt”, og derfor skal du ikke længere sende din kostdagbog til os.
Vi er stadig i kontakt med dig via mail og facebookgruppen, og du vil modtage memoer fra Michelle med peptalk og gode råd. 

3

Afslutning

Dit online forløb afsluttes ved, at du vejer og måler dig igen. Nu kan du se dine resultater efter de 4 uger. Det er ikke sikkert, at du er gået så meget ned i vægt - men du har helt sikkert fået mere energi og overskud i hverdagen og mindre mavefedt.

Du er nu en del af et fællesskab og du har forsat mulighed for at være aktiv i din Facebook-gruppe, hvor du kan være med til at inspirere og motivere andre. Michelle og MK teamet stopper med at være en del af Facebook-gruppen, da du nu kan stå på egne ben.

NæsteMKBootcamp

Starter den 20. august 

Historietimen

September 2012 stod jeg i SFO’en i Aars, en mindre by i Nordjylland, som jeg er født og opvokset i. På Daværende tidspunkt boede jeg allerede i København. Et par kvinder i byen havde spurgt mig, om jeg ikke ville starte en form for sundhedsklub i Aars, hvor de kunne få et spark til at komme i gang med at træne, tabe sig og få sundere kostvaner.

Da jeg boede 400 km fra byen, måtte jeg finde et forløb, hvor deltagerne ikke skulle se mig hele tiden, men stadig føle sig holdt i snor, motiveret og inspireret samt godt klædt på til at starte en ny livsstil. Og dermed startede udviklingen af MK Bootcamp. De 25 kvinder der var på det første hold, så mig 3 gange på de 9 uger, som MK Bootcampen løb over, og resten foregik online. Det endte med, at kvinderne fik så gode resultater, at jeg kunne køre 9 hold ekstra i Aars by, og mere end 260 kvinder (… og 5 mænd) var på campen de følgende 2 år i Aars. Byen blev tørlagt for skyr, grønthandleren oplevede et øget salg af grøntsager og alle mændende i byen så på mig med onde øjne, da jeg havde taget sovsen fra deres tallerken. Den dag i dag er konceptet udvidet til at køre i hele Danmark.

Jeg er ikke alene mere, men har 16 fantastiske medarbejdere til at hjælpe med at inspirere og motivere jer. I løbet af et år dækker vi alt fra Nordjylland til Fyn og Nordsjælland. Vi kører mellem 25-30 MK Bootcamps i løbet af et år og har haft over 2100 kvinder i vores hænder. Med andre ord er MK Bootcamp blevet Danmarks mest successfulde sundhedskoncept til at ændre på dine usunde vaner, nedsætte risikoen for stress og få den krop, du er glad for.

Historien om MK Bootcamps