Sund med ejeren af Nui CPH

Sund med ejeren af Nui CPH

Hun er tidligere model, ejer af Nui CPH og jeg mødte hende i forbindelse med test af en af hendes mange lækre behandlinger. Navnet er Sara Maria og her kan du læse om hendes syn på sundhed.

Hvad er sundhed for dig? 
Sundhed handler om livstil og kvalitet. Liv og glæde. Og om at nyde hvad man har. Sundhed for mig handler nok først og fremmest om at spise sundt, sove nok, drikke vand, sørge for at få de vitaminer, mineraler og olier som jeg har brug for. Men det handler ligeså meget om at trække vejret og være i stand til at nyde de små ting i hverdagen. At (forsøge) at ignorere stress. Og grine. 

Er der en sundhedstrend du har lyst til at prøve?
Jeg er ikke så optaget af “trends”, men er som udgangspunkt åben og nysgerrig frem for alt. Nogle gange bliver det “dille” agtigt at indtage Omega 3 olie. Fedt, for der er brug for det, men om det er en trend lige nu eller ej, går jeg ikke så meget op i. 


Foto: IStock 

Hvordan ser en normal træningsuge ud for dig? 
Desværre ser en træningsuge ikke ud for mig lige nu. Jeg har brugt de sidste to år af mit liv på at sidde stille og spise chokolade, mens jeg var gravid og kvalm og efterfølgende på barsel. Jeg kan virkelig mærke at jeg er alt andet end stærk, og desværre ret blød udvalgte steder. Energien har ikke været der, men motivationen ligger og lurer lige under overfladen. Der skal gøres noget ved det og jeg kan mærke at det bliver snart. Et realistisk bud bliver Yoga (eller lignende) 2-3 gange om ugen. Min kæreste vil gerne have at vi går sammen i motionscenter (ellers kommer han ikke afsted) så det kan godt være at jeg giver det et shot og prøver lidt “gym” en enkelt gang om ugen. Men du ser mig nok ikke løfte vægte.

Hvad er din kostfilosofi - lever du efter bestemte kostprincipper?
Jeg bruger min sunde fornuft. Jeg er meget optaget af Omega3 fra fiskeolie og så prøver jeg, når livet og hverdagen ellers tillader det, at spise sundt og varieret. Og frem for alt undgå sukker - der (sammen med kaffe) er min store achilleshæl. Jeg kan sagtens spise sundt, men jeg kommer desværre til at fylde sukker ovenpå. Så snart jeg har brudt med vanen er det fint nok, men det kræver en kold tyrker og jeg kan mærke at jeg stadig skal finde ud af rytmen i en familie på fem. Tiden skrider ofte og så bliver det Rittersport og kaffe. Jeg kan ikke leve uden avocado, olivenolie og citronsaft. Hvidløg. Grøn te. Kaffe desværre. Rismælk.

Drikker ikke mælk. Mælk er til kalve, så er den ikke meget længere. Vi er få der i virkeligheden tåler mælk, så hvorfor blive ved. Jeg spiser en del ost og smør og kan godt i perioder være glad for kefir og skyr, men de rå mælkeprodukter holder jeg mig fra.

Hvad er dit allerbedste sundhedstip?
Nyd det, hvad end det er du laver eller spiser. Vær mere ligeglad end du er. Husk at penge ikke er alt. Og smil. Smilerynkerne er de smukkeste af alle rynker.

Læs mere om Nui Copenhagen og Sara Marias behandlinger her

 

 

 

Tilføj kommentar

Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.