Succesen forsætter - nyt online forløb

Succesen forsætter - nyt online forløb

Hold nu op, hvor har det været et vildt forløb, tænk at få lov til at følge 410 dedikerede deltagere, der bare har været super seje i 4 uger. Det bekræfter, at der er noget magisk over at lave et forandringsforløb på den måde. Derfor åbner jeg op for et nyt forløb den 8. januar 2018.

Ligesom dig, så lærer jeg hele tiden og inspireres af mennesker. Sundheden, og den måde folk lever på, rykker sig hele tiden. Derfor er det også helt naturligt, at det ændrer på den måde, jeg selv ser sundheden på, samt hvordan man sammensætter den mest effektive måde at tabe sig på. 

Vi gør det sammen
Ved at lave livsstilsændringer i et fællesskab så finder man ud af, at man ikke er alene. At det faktisk er helt normalt, at man synes, det er svært, og at man kan hjælpe og motivere hinanden. FÆLLESSKABET er værdifuldt, og det vil jeg gerne åbne op for med dette forløb – at vi gør det sammen. Derudover har jeg ændret lidt på MK principperne af ren og skær erfaring på egen krop og på den respons, jeg har fået fra mange bootcampere. Så det glæder jeg mig også meget til, at du skal lære mere om. Studier viser nemlig, at vi er meget bedre til at ændre på vores knap så sunde vaner, når vi gør det i fællesskab, end hvis vi kører solo. 

Derfor skal du med på forløbet.

Vil du gerne:             

 • af med mavefedtet?
 • have mere energi og overskud?
 • være en del af et større, eksklusivt fællesskab?
 • have Michelle helt tæt på?
 • have fingrene i den nye e-bog med over 50 nye opskrifter?
 • have live sessions med Michelle og eksklusivt indhold og opskrifter?
 • have opskrifter, der max tager 20 min at lave? 
 • køre effektiv træning på max 30 min?

Hvis du kan sige ja til bare 2 af de ovenstående, så lover jeg at forløbet er noget for dig, og du bliver glad for det. 

Forløbet indeholder

En e-bog ’ 4-ugers online forløb’, som er specielt udviklet til dette forløb:

 • Privat fortælling fra mig, om hvordan mit sidste år har været på både sundheds- og arbejdsfronten. Hvorfor mit syn på sundheden har rykket sig, og hvad jeg selv har gjort for at komme ovenpå igen.
 • 50 nye opskrifter
 • Specifik kostplan som fortæller, hvad du kan spise uge for uge, dag for dag, måltid for måltid
 • 4 ugers træningsprogram med styrketræning, du kan lave hjemme på stuegulvet

Derudover får du:

 • Medlemskab til en lukket Facebook-gruppe, hvor jeg vil være inde og give bud på opskrifter, inspiration og motiverende tips
 • 2 live sessions om ugen med mig
 • En mail hver dag i alle 4 uger med inspiration og tips til den nye sunde livsstil

Med andre ord bliver du en del af et forandringsforløb, hvor jeg følger dig og gruppen tæt. Jeg glæder mig til at være i tæt dialog inde på Facebook-gruppen, og dele ud af mine mange års erfaring efter at have haft over 2000 kvinder i hænderne, samt selv oplevet meget på egen krop. Du skal forkæles og inspireres! 

Så med andre ord - du får al den viden, du har brug for i den eksklusive nye e-bog, og du kan løbende stille mig spørgsmål til live sessions inde i den lukkede gruppe. Med den lukkede Facebook-gruppe vil vi i et fælleskab lykkes med at ændre på vanerne, støtte og inspirere hinanden. Opskrifter i e-bogen er lavet, så de max tager 20-30 min. at lave. Træningen skal du max bruge 30 min på, og derudover skal du bare glæde dig til at komme med på en rejse, hvor du skal lære endnu mere om dig selv, dine vaner og din hjerne. 

Hvornår starter det?
Der er opstart den 8. januar men allerede nu kan du købe forløbet, så du sikrer dig en plads. Det gik stærkt sidste gang.

Du kan se priser og andre informationer om forløbet her.

Vil du spare 199 kr. på forløbet pr. person? Så tag en veninde eller et familiemedlem med på forvandlingsrejsen. Når du har tager en person med, så skal du sende vedkommens e-mail hurtigst muligt til direkte@michellekristnsen.dk sammen med dit ordrenummer, så vi for registeret din veninde.

Du kan læse mere om veninde rabatten her. 

Du kan også tage sagen helt i egen hånd, og købe min e-bog, hvis du vil igang allerede nu. Den finder du her, og indeholder en komplet 4 ugers plan, hvor du både får kost- og træningsplan dag for dag. Derudover har jeg udviklet 50 nye opskrifter, som du også får glæde af.


Her kan du finde svar på nogle af de mest stillede spørgsmål:

Spørgsmål: Kan jeg være med når jeg lige har født og ammer?
Svar: Hvis du lige er blevet mor, så skal du nyde det og vente lidt med at komme i gang. Er du godt i gang med barsel og har overskud til at give den gas, så kan du godt det. Det er bare vigtigt, at du får nogle kulhydrater så amingen ikke går i stå. Det kan være en ½ skrive rugbrød til frokost eller en ½ bolle inden træning.

Spørgsmål: Jeg skal på ferie i den første uge, kan jeg godt være med?
Svar: Ja det kan du godt. Det gode ved dette forløb, er at det er online og de fleste hoteller har wifi, så du kan komme på Facebook og følge med. Og så handler det om disciplin.

Spørgsmål: Jeg er skadet, så får jeg et speciel udviklet program lavet til mig?
Svar: Nej, hvis du har skader eller har ondt nogle steder i kroppen, skal du tage forbi lægen og evt. få en henvisning til en fysioterapeut, så du kan få lavet et program, der passer til din krop.

Spørgsmål: Jeg kan ikke løbe, kan jeg så være med?
Svar: Hvis du ikke kan løbe, så kan du måske cykle eller powerwalke i stedet.

Spørgsmål: Kan jeg være med, når jeg har nøddeallergi?
Svar: Der er opskrifter, hvor der er nødder i, men der er også mange andre uden, så du sagtens kan spise med.

Spørgsmål: Er opskrifterne glutenfri?
Svar: De fleste opskrifter er primært glutenfri.

Spørgsmål: Hvad gør jeg, hvis jeg ikke kan se live session på det pågældende tidspunkt?
Svar: Videoen bliver gemt på Facebook siden, så du kan sagtens se den, når du har tid. 

Spørgsmål: Virker det til kvinder med PCO og PCOS?
Svar: MK principperne har vist gode resultater på kvinder, der har PCO eller PCOS.

Spørgsmål: Hvornår får jeg min e-bog?
Svar: Bogen kan du først downloade, når du er blevet lukket ind i Facebook-gruppen og det bliver du et par dage før start d. 8 januar 2018.

Spørgsmål: Jeg kan ikke komme ind i Facebook-gruppen, linket virker ikke?
Svar: Det er vigtigt, at vi får den e-mail som du har oprettet din Facebook profil med. Ellers vil Facebook ikke lukke dig ind. Så hvis du har en anden e-mail du bruger til din Facebook, skal du huske at sende den til direkte@michellekristensen.dk

Jeg glæder mig så meget til at se dig til opstart den 8. januar. Hvis du har andre spørgsmål, så send en mail til direkte@michellekristensen.dk.

 

 

Tilføj kommentar

Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.