Nyt forløb: Tab dig og ændre dine vaner sammen med mig

Nyt forløb: Tab dig og ændre dine vaner sammen med mig

Jeg har glædet mig SÅ ustyrlig meget til at fortælle om mit nye online forandringsforløb, som jeg kommer til at køre fra den 9. oktober og 4 uger frem sammen med dig og en masse andre piger og kvinder. Jeg synes det var på tide, at jeg åbnede lidt mere op for de udfordringer jeg selv har haft det sidste 1 år, og lave et forløb, hvor du får mig helt tæt på, og hvor vi i et fællesskab lykkes med den sunde livsstil. 

Mig og min rejse
Jeg har tidligere skrevet om, hvor sindsyg min hverdag var for lidt over et år siden. Hvordan jeg på egen krop oplevede, hvad det vil sige at være enormt presset, hvordan min krop opførte sig mærkeligt o.a. Det kan du læse mere om her. Men der er også ting, jeg ikke fortæller i det blog indlæg. Hvordan jeg selv har levet sundt og usundt de sidste år, hvordan jeg har lært at tage magten over min egen sundhed, og hvor meget det betyder, at man føler man er en del af et fællesskab, når man skal ændre vaner og generelt have det godt.  

Derfor har jeg lavet et nyt forløb
Jeg ville aldrig lave endnu et forløbt, hvis jeg ikke havde noget nyt på hjertet. Ligesom dig, så lærer jeg hele tiden og inspireres af mennesker. Sundheden, og den måde folk lever på, rykker sig hele tiden. Derfor er det også helt naturligt, at det rykker på den måde, jeg selv ser sundheden på, samt sammensætter den mest effektive måde at tabe sig på. 
Derudover inspireres jeg og lærer fra kvinder, som enten er på mine MK Bootcamps, til foredrag eller som jeg møder ude til arrangementer, som har problemer med den sunde livsstil, eller som har været på MK bootcamp og har erfaringer at dele ud af. Noget af det mest værdifulde, når man gerne vil ændre livsstil er, at man ikke føler sig alene. Vi lever i en hverdag, hvor mange kan føle sig ensomme. Jeg kender det selv fra mit liv som selvstændig. Det kan være forbandet ensomt at sidde med en mellemstor virksomhed og være den der styrer slaget, og ikke rigtig have nogen at dele det med, som virkelig forstår, hvad der foregår. Det samme med sundheden. Det kan være så forbandet ensomt at føle sig forkert. At man kigger på alle de andres billeder på Instagram og tænker, at de kan spise sundt, træner flere gange om ugen, får drukket vand nok, sovet en masse osv. For det første – Instagram er ikke sandheden! Det er vigtigt at huske på. Dernæst tror man, at man er den eneste i hele verden, der har det svært med at leve sundt og få trænet i en travl hverdag. Breaking news – det er man ikke!

Vi gør det sammen
Ved at lave livsstilsændringer i et fællesskab, så finder man ud af, at man ikke er alene, at det faktisk er helt normalt, at man synes, det er svært, og at man kan hjælpe og motivere hinanden. DET er værdifuldt, og det er det, jeg gerne vil åbne op for med dette forløb – at vi gør det sammen. Derudover har jeg ændret lidt på MK principperne af ren og skær erfaring på egen krop og bootcampernes kroppe og den respons, de har givet. Så det glæder jeg mig også meget til, at du skal lære mere om. Studier viser nemlig, at vi er meget bedre til at ændre livsstil, når vi gør det i fællesskab, end hvis vi kører solo. 

Dit online sundhedsfællesskab
Vi har alle travlt, og har svært ved at komme et bestemt sted hen, på et bestemt tidspunkt. Mange sidder med telefonen og computeren foran sig i løbet af dagen, og derfor er det helt oplagt at ramme dig der, hvor du er mest, for at hjælpe dig med at komme af med nogle kilo og komme i bedre form - nemlig online. Hele forløbet foregår online, så det er så fleksibelt som muligt og du ikke skal til en bestemt by for at deltage. Ud over at du bliver en af de første, som får fingrene i min nyeste e-bog, som jeg har arbejdet på hen over sommeren, så får du også meget mere. 

4 ugers online forandringsforløb med Michelle

Derfor skal du med på forløbet. Vil du gerne:             

 • af med mavefedtet?
 • have mere energi og overskud?
 • være en del af et større, eksklusivt fællesskab?
 • have Michelle helt tæt på?
 • have fingrene i den nye ebog med over 50 nye opskrifter?
 • have live sessions med Michelle og eksklusivt indhold og opskrifter?
 • have opskrifter der max tager 20 min at lave?
 • køre effektiv træning på max 30 min?

Hvis du kan sige ja til bare 2 af de ovenstående, så lover jeg at forløbet er noget for dig, og du bliver glad for det. 

 

Dette indeholder forløbet

En e-bog, som kun er til jer der er på forløbet, og som indeholder:

 • Privat fortælling fra mig om hvordan mit sidste år har været på både sundheds- og arbejdsfronten. Hvorfor mit syn på sundheden har rykket sig, og hvad jeg selv har gjort for at komme ovenpå igen.
 • 50 nye opskrifter
 • Specifik kostplan som fortæller, hvad du kan spise uge for uge, dag for dag, måltid for måltid
 • 4 ugers træningsprogram med styrketræning, du kan lave hjemme på stuegulvet

 

Derudover får du

 • Medlemskab til en lukket Facebook gruppe, hvor jeg vil være inde og give bud på opskrifter, inspiration og motiverende tips.
 • 2 live sessions om ugen med mig.
 • En mail hver dag i alle 4 uger med inspiration og tips til den nye, sunde livsstil.

 

Med andre ord bliver du en del af et forandringsforløb, hvor jeg følger dig og gruppen tæt. Faktisk er det første gang i  2 år, at jeg selv er så tæt en del af et forløb, og er den I skal være tætte sammen med. På mine bootcamps og andre forløb er jeg stadig en stor del af forløbet, men det er mine dygtige MK Coaches, der styrer slagets gang. Sådan er det ikke her. Her er det mig i egen person, som du skal opholde dig med, og jøsses jeg glæder mig! Jeg glæder  mig til at være i tæt dialog inde på FB gruppen, og dele ud af mine mange års erfaring, efter at have haft over 2000 kvinder i hænderne, samt selv oplevet meget på egen krop. Du skal forkæles og inspireres! 

Så med andre ord - du får al den viden, du har brug for i den eksklusive, nye e-bog, og kan løbende stille mig spørgsmål til live sessions inde i den lukkede gruppe. Med den lukkede Facebook gruppe vil vi i et fælleskab lykkes med at ændre på vanerne, støtte hinanden og inspirere hinanden. Opskrifter i eb-ogen er lavet, så de max tager 20-30 min at lave, træningen skal du max bruge 30 min på/dagen, og derudover skal du bare glæde dig til at komme med på en rejse, hvor du skal lære endnu mere om dig selv, dine vaner og din hjerne. 

Hvornår starter det?
Der er opstartsdato den 9. oktober, men allerede nu kan du købe forløbet, så du sikrer dig en plads. 

Du kan se priser og andre informationer om forløbet her

Vil du spare 199 kr på forløbet pr person? Så tag en veninde eller et familiemedlem med på forvandlingsrejsen. Du kan læse mere om veninde rabatten her. 

Jeg glæder mig så meget til at se dig til opstart den 9. oktober. Hvis du har spørgsmål, så send en mail til direkte@michellekristensen.dk.

Go´ lørdag! 

Kommentarer

Linda Engelhardt

...

Tilføj kommentar

Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.