MK Bootcamp måltidskassen

MK Bootcamp måltidskassen

MK bootcamp måltidskassen blev lanceret i starten af januar. Den er udviklet i samarbejde med Kokkens Hverdagsmad, indeholder aftensmad til ugens første 4 dage, og så tager det kun 20 min at forbrede måltidet, som er lavet efter MK principperne. Ja det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok.  

MK bootcamp måltidskassen indeholder retter, der er udviklet på baggrund af mine egne MK kostprincipper. Det betyder at der er færre kulhydrater, flere grøntsager og ingen raffineret sukker. 

Selve konceptet fungerer ved at du bestiller din kasse her. Du skal klikke på MK Bootcamp kassen nede i højre hjørne og så er det ellers bare at trykke på "gå til kassen". Du skal bestille senest ondag kl 23.59, hvis du skal nå at få kasserne til næste uge. 

Se med i videoen herunder, hvor jeg fortæller lidt mere om konceptet og viser dig et eksempel på indholdet af MK måltidskassen: 

I aften skal jeg have stegt kulmule filet, og mmm jeg glæder mig. Du kan se denne uges menu her.

Tilføj kommentar

Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.