MK Bootcamp app - 1. version

MK Bootcamp app - 1. version

Åhh hvor har jeg da bare ventet længe på denne dag. Dagen hvor jeg ENDELIG kan sige at den første del af min MK Bootcamp app er ude og klar til at du downloader den. 

Det har taget lang tid....rigtig lang tid, og app'en er endnu ikke helt færdig, men første del er klar til at du tager den i brug. Men nu er den første "light" version her, og den kan du bruge til at holde styr på dine kropsmålinger, din kondition og du kan indtaste din kost, søvn og træning så du enten selv kan få et syn på hvordan din hverdag ser ud eller du kan vise det til din coach. Den indeholder også et styrketræningsprogram som vores MK Bootcampere benytter sig af. Senere får du mulighed for at opgradere når Sølv og Guld udgaverne udgives. Hvornår det sker, kan jeg ikke sige med sikkerhed, da Apple skal godkende dem først, og det kan tage en del tid. Hvis du har brug for et helt specifikt MK online bootcamp forløb så læs mere her, da vi i dag også launcher dette. Før havde vi kun kostvejledning, men nu har vi altså også hele bootcamp forløbet til online version. På den måde kan vi hjælpe dig lige meget hvor i landet du er. 

Tilbage til app'en. Jeg skal nok løbende fortælle om den de næste uger, men det første vigtige punkt er at du kun kan starte med at bruge den om mandagen. Jeg sidder pt søndag aften og skriver dette indlæg og jeg kan ikke taste nogle målinger på træning ind - det kan jeg først om mandagen. Så hvis du først logger ind på app'en onsdag, så skal du vente 5 dage med at starte med at bruge den. Mandag er sådan en dejlig dag at starte noget nyt på. Når du har påbegyndt brugen af app'en, vil der hver lørdag være 'måledag' - dagen hvor du skal måle dig med målebånd, lave din udholdenhedstest, tage billeder af dig selv osv. Men dette hjælper app'en dig med at huske. 

Sådan downloader du app'en
Hop ind på app store, søg efter MK Bootcamp light og vupti - app'en kommer frem. Så er det bare at trykke på download (jeg har haft downloadet den, så derfor ser min lidt anderledes ud)

Dernæst skal du oprette dig som bruger. Du skal taste email, kode du gerne vil bruge og navn ind. Og så skal du huske at scrolle ned på siden, da der også står 'Efternavn' på startsitet. Hvis du ikke taster det ind, så kan du ikke logge på. Tryk på 'opret' og du er næsten klar til at logge ind, så snart du har bekræftet den mail du har modtaget. 

Tjek din spam mail for en bekræftigelsesmail fra Area9
Inden du kan komme ordentlig i gang med MK Bootcamp app'en, skal du altså hoppe på din mail, tjekke om du har fået en mail med bekræftelse og hvis du ikke kan finde den, så tjek dit spamfilter. Der er den ofte. Du kan ikke komme videre før du har bekræftet mailen og bliv ikke nervøs over at der står at afsender er fra Area9 - det er dem jeg har udviklet app'en i samarbejde med.

Kom godt igang
Nu kan du komme igang. Log på med din email og den kode du har lavet. Derefter skal du indtaste det navn du vil hedde, indtaste din fødselsdato (husk at trykke på 1997 oppe i venstre hjørne. Så kommer årstallene frem og du kan let finde frem til dit årstal), tage start billede af dig selv i undertøj eller en meget tætsiddende undertrøje, hvor du tager det forfra og fra siden (begge i helfigur) og dernæst indtaster din vægt (og hvad du gerne vil veje - altså hvor meget du gerne vil tabe), dine mål rund om maven (igen nuværende mål og det mål du gerne vil nå på de 9 ugers MK Bootcamp), mål rundt om hoften (både nuværende og hvad du gerne vil opnå) osv. Ligeledes skal du taste ind om du vil løbe 3 km eller cykle 10 km i din udholdenhedstest om lørdagen. 

 

 

Sæt igang på en mandag
Så er der egentlig kun tilbage at sige start - parat - go. Du kan nu bruge light udgaven af MK Bootcamp app'en, men det er kun muligt at starte en mandag. Hvorfor? Fordi mandag er den bedste dag at starte nye vaner i min verden. Vi skubber den forgangne uge bag os, tager den viden med vi fik fra ugen og siger farvel til de ting vi ikke vil have at fylder i vores liv. Husk at hvis du tilmelder dig MK online Bootcamp, kan du også hoppe ind på Facebook og dele dine gode opskrifter, oplevelser o.a. Du finder den ved at trykke på f logoet på app'en nede i bunden. 

Lørdag er din testdag
Lørdag er din test- og måle dag. Det er den dag du skal måle, veje og tage billeder af dig selv, og hvor du skal lave din 3 km løbetest eller 10 km cykeltest. Det handler om at gøre denne konditionstest så hurtig som muligt. Så skulle du gerne se at du kommer i bedre og bedre form og tiden bliver bedre. Mål, vej og tag billeder af dig selv lige når du vågner, spis en morgenmad og lav derefter testen. Så skal du ikke tænke på det resten af dagen.

De næste versioner der venter
Snart kommer de 2 næste versioner. Sølv-udgaven hvor du får al viden omkring kosten, træningen, en masse opskrifter og hele tankegangen bag MK Bootcamp, så du kan lave din egen online bootcamp alene eller sammen med veninderne. Derudover kommer der også en Guld-udgave, hvor du kan få din egen coach, som responderer på dine indtastninger, inspirerer dig og holder dig topmotiveret, så du selv kommer igennem de hårde perioder (de perioder hvor man synes at chokolade pludselig kan kalde på ens navn!). 

Kom i gang med din egen coach og få resultater 
Allerede nu har vi dog snydt lidt, da vi ikke selv har tålmodighed på at vente på de næste to versioner kommer ud :) Vi åbner i dag også op for en MK online Bootcamp, som er til dig der ikke har mulighed for at komme til KBH den 19. april eller Århus den 22. april for og starte op på bootcamp, fordi du enten bor i udlandet, bor meget langt væk (husk du kan sagtens komme med på de 2 bootcamps selvom du bor 2 timers kørsel derfra, da vi kun mødes fysisk 3 gange på de 9 uger) eller er forhindret de 2 datoer. Du kan læse mere om det forløb her.

Jeg glæder mig til at høre hvad du synes om app'en og bare rolig - android versionen er også snart klar til brug. 

KH Michelle

 

 

 

 

 

Tilføj kommentar

Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.