Ambassadør for Hjerteforeningen

Ambassadør for Hjerteforeningen

Jeg har glædet mig længe til at kunne offentliggøre dette - at jeg er blevet ambassadør for Børnehjerteforeningen og Hjerteforeningen.

Hjertet er en vigtig ting. Faktiske det vigtigste organ kroppen har. Det kan være stærkt, skrøbeligt, kærligt og knust. Hjertet er pumpen til liv. Det er det som sikrer, at kroppen kan fungere som den skal. At der kan komme nok blod, og dermed ilt, rundt i kroppen. Hvis hjertet ikke fungerer ordentligt, kan det have stor betydning for livet for både store og små. 

Jeg lever af at gøre danskerne sunde. Min drøm er, at alle danskere får indblik i, hvordan sund mad og motion er vejen mod en aktiv livsstil og et godt liv. Som ambassadør inden for sundhed, kost og motion ved Hjerteforeningen, er jeg med til at sætte fokus på forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme, hvor der i dag er ca. 466.000 danskere, som har en hjerte-kar-sygdom. 

Jeg er simpelthen så stolt af at være med i så vigtig en sag som hjerteforeningen, der kæmper for vores alle sammens hjerter. Med min baggrund og viden om kost og motion, håber jeg, at jeg kan være med til at sætte endnu mere fokus på forebyggelse af hjerte-kar-sygdomme og på Hjerteforeningens vigtige arbejde.Derudover håber jeg ogå jeg kan hjælpe med at samle penge sammen til forskningen af hjertet, så fx nyfødte babyer kan få en god start på livet, selvom de er født med en hjertefejl, så denne behandles på bedste vis. 

Hjerteforeningen ser (heldigvis, hehe) også frem til samarbejdet med mig:

”Med Michelles baggrund og profil, er hun naturligt med til at sætte fokus på Hjerteforeningens ønske om at forbedre danskernes sundhed. Kost og fysisk aktivitet er vigtige elementer i Hjerteforeningens arbejde – og Michelles indsats på netop disse to områder, kan være med til at inspirere folk til hvordan de bedst skaber en sund og god hverdag ” siger Søren Hafsjold Mohr -Fundraisingchef i Hjerteforeningen.
 


Hjerteforeningen støtter op om Fødevarestyrelsen og Fødevareinstituttets 10 officielle kostråd

 

  1. Spis varieret, ikke for meget og vær fysisk aktiv
  2. Spis frugt og mange grønsager
  3. Spis mere fisk
  4. Vælg fuldkorn
  5. Vælg magert kød og kødpålæg
  6. Vælg magre mejeriprodukter
  7. Spis mindre mættet fedt
  8. Spis mad med mindre salt
  9. Spis mindre sukker
  10. Drik vand

 

 

Kommentarer

Katja

Sindsygt fed nyhed :D som formand for Hjerteforeningen GUCH glæder det mig virkelig meget at se dig i lige netop denne ambassadørrolle. Men.. Er det Børnehjertefonden og Hjerteforeningen du er ambassadør for? Så vidt jeg ved, findes Børnehjerteforeningen ikke.

Tilføj kommentar

Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.