Du er her

NY BOOTCAMP og sukkerfrie snickers til folket

I næste uge rykker MK temaet ud og afslutter mange af de nuveærende MK Bootcamp deltagerne. I november starter vi nye hold op og det skal fejres med en opskrift på de lækreste sukkerfrie snickers. Passer perfekt til en lørdag, hvor folk nyder de sidste dage af efterårsferien og vejret dufter af efterårshygge. 

I næste weekend skal vi rundt i landet og afslutte mange af vores seje MK Bootcampere, som pt er i vores hænder, og jøsses vi glæder os til at se dem. Det er simpelthen den største lykkefølelse at se alle de glade deltagere, som er kommer i meget bedre form efter 9 uger på bootcampen, måske smidt det medicin de har taget i mange år og skiftet deres garderobe ud, fordi det gamle tøj er blevet for stort. De her camps betyder så meget for mig og mit team, fordi vi kommer ud blandt folk og dels ser hvad deres største sundhedsproblemer er (så jeg kan blive dygtigere til at ramme plet, når jeg videregiver sundhedsråd til jer på Go´Morgen DK og i mine bøger samt her på bloggen), og så kan vi rigtig god li´at møde jer face-to-face. 

Iform lavede sidste år en artikel om MK Bootcampen i Aars, som bl.a beskrev hvordan én by blev tørlagt for skyr :D! 

Nye MK Bootcamps

Til november starter vi nye bootcamps op rundt omkring i landet, og du kan stadig komme med på dem. Men du må ikke vente alt for længe med at beslutte dig, da mine camps i Aars og KBH snart er udsolgte.  Du kan se mere om datoer og forløb her

Derudover kan du på forsiden se en lille video fra tidligere bootcampere, og se hvordan de har fået træningen presset ind i en travl hverdag....bl.a ved at gøre brug af deres garage. Det er for sejt :D. Og så kan du læse om 4 inspirerende kvinder og deres oplevelse på MK Bootcamp her

Maja som du ser her sagde farvel og tak til sit smertestillende medicin og tabte 15 kg på de 9 uger

Når jeg afholder bootcamps, så går jeg meget op i at deltagerne skal lære at lave sund mad på nye måder, så de lærer at sund mad kan smage rigtig godt. Jeg kan godt li´at når man åbner munden for at spise, så skal det være fordi man spiser noget som har god næring og bidrager med noget godt til kroppen. Derfor kan jeg godt li´at, når man spiser noget sødt så må det igen gerne være noget der har noget næring. Jeg er ikke stor fan af sukker, da det ikke indeholder nogen form for vitaminer eller mineraler. Derfor kan jeg godt li´at man istedet bruger enten frugt (tørret eller frisk) eller stevia til at søde med. Nu tænker du måske at det lyder møg kedeligt og lige helseagtigt nok. Men så vil jeg gerne vise at det faktisk godt kan gøre yderst lækkert! Så her får du en "sneak peak" opskrift på yderst lækre snickers fra min nye bog som udkommer den 27. dec, men som du kan forudbestille her, så du får den tilsendt inden den 24. dec. 

Opskrift på snickers

14 stk

Bund:

250 g mandler

150 g rosiner

4 friske dadler

 

“Karamel”:

16 friske dadler

2 spsk kokosolie

2 spsk kogende vand

Et drys vanilje pulver

 

Topping:

80 g  saltede peanuts.

150 g 70% chokolade

 

Kom mandlerne i foodprocessoren og kør dem til fin konsistens i ca 1 min. Put mandlerne i en skål og kom så dadler og rosiner i foodprocessoren og kør dem til en ensartet masse, hvorefter du tilsætter mandlerne igen, og kører dem alle sammen til en ensartet masse. Rul massen ud mellem 2 stykker bagepapir, og rul det ud I en firkant med 1 cm tykkelse.

Kør dadler, kokosolie, vanilje og vand sammen i en blender til det har en ensartet karamelagtig masse. Massen må ikke være så fyldende at den bare løber, men skal kunne hænge lidt fast på en ske. Hvis den er blevet for flydene så kom evt et par ekstra dadler I eller sæt den på køl. Det sidste skal du passe på med da den kan størkne for meget pga koksolien der bliver fast ved kolde temperaturer. Smør “Karamellem”  ud over bunden og drys med hakkede peanuts. Smelt chokoladen over vandbad og kom den den over peanuts, fordel den ud over det hele og lad chokoladen køle af.

Skær massen ud i 14 stykker og stil dem på køl. Kan fryses.

Håber du kan li´dem, og at vi ses til november på én af mine bootcamps! 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Opskriften på Snickers lyder rigtig lækker, men jeg er simpelthen bare ikke fan af rosiner. Er der et alternativ (måske bare flere dadler?)?

De smager ikke det fjerneste af rosiner, når de er blevet hakket sammen med masser af mandler.

Hej Michelle Opbevarer du dem på køl eller ved stuetemperatur?

Kunne selvfølgelig læse ordentligt efter ;-D

Har du nogle ideer til, hvad man kan søde med, hvis man er har irritabel tyktarm og derfor spiser udfra Low food map, hvor man ikke må bruge tørret frugt?

Hej Michelle. Jeg har lige lavet Snickers efter din opskrift. De blev hammer gode, men når chokoladen er stivnet og jeg skærer dem i stykker, så går chokoladen i stykker fordi der er peanuts under. Kan det ikke undgås på en måde, så chokoladen ikke knækker ? Vh Helle Fagerberg @HELLEFAGERBERG

Hej Michelle Er begyndt på din bootcamp for æbleformet kvinder og det er virkelig en øjenåbner. Det virker og jeg har så meget mere energi og overskud - og jeg skrumper! 3 i en:-) Men når jeg ser din opskrift på Snickers, så tænker jeg at det godt kunne redde en sød tand, men hvad gør den for æblet, når man nu ikke tåler kulhydrater særlig godt. Skal jeg helt undgå den slags bider af himlen? Mvh Anne

Tilføj kommentar

Ved at indsende denne formular, accepterer du Molloms privatlivspolitik.

Michelle er bachelor i Idræt, med supplerende fag på kandidat uddannelsen i Human Ernæring. Hun er bl.a. kendt som ernæringsekspert på Go’ Morgen Danmark, en af landets førende sundhedseksperter og madskribent hos iForm.